Evenementen

September

30sepHele dagSchuurfeest KPJ OudenboschGeorganiseerd door: KPJ Oudenbosch
30sepHele dagKraanpop KPJ Berkel-Enschot/HeukelomGeorganiseerd door: KPJ Berkel-Enschot/Heukelom

Oktober

13okt - 14Hele dagGrensdance KPJ NispenGeorganiseerd door: KPJ Nispen
28oktHele dagClockback KPJ Heerle-MoerstratenGeorganiseerd door: KPJ Heerle Moerstraten

November

4novHele dagSchuurfeest KPJ Oud-GastelGeorganiseerd door: KPJ Oud Gastel

December

2decHele dagSinterklaasparty KPJ RijsbergenGeorganiseerd door: KPJ Rijsbergen
9decHele dagSchuurfeest KPJ KruislandGeorganiseerd door: KPJ Kruisland
16decHele dagWinterschuurfeest KPJ SteenbergenGeorganiseerd door: KPJ Steenbergen
25decHele dagKerstbal KPJ OudenboschGeorganiseerd door: KPJ Oudenbosch

Uitgelicht

Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

We zijn op zoek naar versterking voor het bestuur van KPJ Brabant. Als bestuurslid van KPJ Brabant help je de KPJ-afdelingen met vraagstukken over bijvoorbeeld regelgeving of het organiseren van evenementen. Hiervoor worden er regiobijeenkomsten gehouden en vindt er ieder jaar een ALV plaats waar je kennis kan maken met de KPJ afdelingen op een…

Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL is de landelijke vrijetijdsvereniging van, voor en door jongeren, wonende op het platteland en/of in dorpskernen. Plattelandsjongeren NL streeft ernaar om de leefbaarheid op het platteland te bevorderen door jongeren te inspireren, motiveren en ondersteunen. KPJ Brabant is als lid betrokken bij Plattelandsjongeren NL.

Stimuleringsfonds

Stimuleringsfonds

Ben je bezig met een vernieuwend evenement op te zetten of gaan jullie een curcus doen. Of misschien heeft jullie KPJ wel een jubileum te vieren. Om dit te ondersteunen is het KPJ stimuleringsfonds er voor jullie. We vinden het heel belangrijk om jullie te blijven stimuleren bij jullie evenementen. Het aanvragen van het Stimuleringsfonds…

Polis

Polis

Alles betreft de verzekering vind je op: http://plattelandsjongeren.nl/aanbod/verzekeringen Om de polis te ontvangen mail met info@kpjbrabant.nl. Heb je een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk door via  info@kpjbrabant.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk in contact komt met de verzekeraar.  

Wat is KPJ Brabant?

KPJ Brabant is met zo'n 4.000 leden de grootste jongerenvereniging van Brabant. We delen kennis en behartigen de belangen van de plaatselijke KPJ's.

Website door: Poppel media