Ondersteuning

Kring bijeenkomsten

KPJ Brabant ondersteunt of organiseert jaarlijks twee kringbijeenkomsten. Hierbij komen de KPJ afdelingen uit de regio bij elkaar en delen hun ervaringen. Ook kunnen wij aan de hand van deze bijeenkomsten besluiten een training voor de kring te organiseren.

Stimuleringsfonds

KPJ Brabant heeft een stimuleringsfonds beschikbaar, deze is bedoeld voor vernieuwende activiteiten, jubila en ter ondersteuning van cursussen en trainingen.

Bekijk de voorwaarden en het aanvraag formulier.

Verzekering

KPJ Brabant heeft een verzekering voor al zijn afdelingen. Alles betreft de nieuwe verzekering vind je op: http://plattelandsjongeren.nl/aanbod/verzekeringen Om de polis te ontvangen mail met info@kpjbrabant.nl. Heb je een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de verzekeraar. Letselschade: 055 579 8011 Materiaalschade: 055 579 8266 Of mail: avov.claims@centraalbeheer.nl

Interactieve avond

Eens per jaar organiseert KPJ Brabant een interactieve avond. Tijdens deze avond staat er een thema centraal, zoals bijvoorbeeld de verhoging van de alcoholleeftijd. Verschillende gastsprekers geven een frisse blik op het thema, waarmee de interactie gezocht wordt met de bestuursleden van de verschillende afdelingen. Met de interactieve avonden hoopt KPJ Brabant de afdelingen weer positieve energie te geven om aan de slag te gaan. 

Collectief Drankinkoop

In samenwerking met Orgelman BV, Ambianz kunnen we drank collectief inkopen en hierdoor met gestaffelde kortingen verstrekken.  Bij interesse of vragen informeer vrijblijvend bij Camiel Karremans (KPJ Brabant).

E-tickets verkopen

Met trots zijn we een samenwerking gestart met ticketer Tibbaa. Samen met deze partij willen we de verkoop van kaarten van KPJ-feesten professioneler maken. Speciaal voor KPJ afdelingen lid bij KPJ Brabant biedt Tibbaa deze dienst scherp aan.  Als je geen e-ticket verkoopt, heb je ook geen kosten. Je kunt er ook altijd voor kiezen naast e-tickets ook losse kaarten te blijven verkopen. Neem geheel vrijblijvend contact met Wessel  Touw ( mail: Wessel@tibbaa.com of bel 06-10434147) op om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijke ondersteuning

Wil je persoonlijke ondersteuning met het organiseren van een nieuwe activiteit, het aantrekken van leden, het verloop binnen jullie bestuur of andere zaken? Dan kun je altijd informeren bij het bestuur van KPJ Brabant. Naast dat wij zelf kunnen meekijken, kunnen we jullie ook in contact brengen met een andere KPJ die hier ervaring mee heeft.

 

Uitgelicht

Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

We zijn op zoek naar versterking voor het bestuur van KPJ Brabant. Als bestuurslid van KPJ Brabant help je de KPJ-afdelingen met vraagstukken over bijvoorbeeld regelgeving of het organiseren van evenementen. Hiervoor worden er regiobijeenkomsten gehouden en vindt er ieder jaar een ALV plaats waar je kennis kan maken met de KPJ afdelingen op een…

Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL is de landelijke vrijetijdsvereniging van, voor en door jongeren, wonende op het platteland en/of in dorpskernen. Plattelandsjongeren NL streeft ernaar om de leefbaarheid op het platteland te bevorderen door jongeren te inspireren, motiveren en ondersteunen. KPJ Brabant is als lid betrokken bij Plattelandsjongeren NL.

Stimuleringsfonds

Stimuleringsfonds

Ben je bezig met een vernieuwend evenement op te zetten of gaan jullie een curcus doen. Of misschien heeft jullie KPJ wel een jubileum te vieren. Om dit te ondersteunen is het KPJ stimuleringsfonds er voor jullie. We vinden het heel belangrijk om jullie te blijven stimuleren bij jullie evenementen. Het aanvragen van het Stimuleringsfonds…

Polis

Polis

Alles betreft de verzekering vind je op: http://plattelandsjongeren.nl/aanbod/verzekeringen Om de polis te ontvangen mail met info@kpjbrabant.nl. Heb je een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk door via  info@kpjbrabant.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk in contact komt met de verzekeraar.  

Wat is KPJ Brabant?

KPJ Brabant is met zo'n 3.000 leden de grootste jongerenvereniging van Brabant. We delen kennis en behartigen de belangen van de plaatselijke KPJ's.

Website door: Poppel media