Bestuursaansprakelijkheid verzekering

Bestuursaansprakelijkheid verzekering

KPJ Brabant is bezig met een collectieve bestuursaansprakelijkheid verzekering. Deze verzekering houdt in dat bestuursleden van de KPJ niet persoonlijk aansprakelijk gesteld worden bij een grote schade post zowel materieel als financieel. om zo’n verzekering collectief af te kunnen sluiten zullen de statuten van alle afdelingen volwaardig aan elkaar moeten zijn. Voor dit probleem wilt KPJ Brabant een format opstellen zoals vergelijkbaar met de AVG-wet, zodat het voor jullie als afdeling een kwestie wordt van invullen. We willen de nieuwe statuten zo maken dat het heel kort en bondig wordt, waardoor het verstandig is om er een huisregelement erop naarst te houden. Ook zal er in de statuten komen te staan dat een afdeling 1 maal per jaar een financieel verslag in moet dienen. Dit is nodig om KPJ Brabant aan te duiden als verzekeringsdrager voor de collectiviteit. Voordat we zover zijn zal er nog wel enige tijd overheen gaan. Tijdens de laatste ALV is hier met de aanwezige afdelingen over gesproken en we goedkeuring gehad om hiermee door te gaan. Mochten er vragen zijn of opmerkingen dan kun je hiervoor contact met ons op nemen via de mail.

Uitgelicht

KPJ Brabant MAXIMAAL On Tour 2024!

KPJ Brabant MAXIMAAL On Tour 2024!

We kijken terug op een geslaagde editie van KPJ Brabant MAXIMAAL On Tour! Iedereen bedankt voor het gezellige feest!

Evenementenkalender KPJ Brabant 2024

Evenementenkalender KPJ Brabant 2024

De evenementenkalender voor het jaar 2024 is weer toegevoegd aan de site. Op deze evenementenkalender zijn alle evenementen van de KPJ-afdelingen te vinden. Jouw KPJ-evenement ook toevoegen aan de agenda of je poster of link voor jouw evenement toevoegen? Stuur een mailtje naar info@kpjbrabant.nl!

Stimuleringsfonds

Stimuleringsfonds

Ben je bezig met een vernieuwend evenement op te zetten of gaan jullie een curcus doen. Of misschien heeft jullie KPJ wel een jubileum te vieren. Om dit te ondersteunen is het KPJ stimuleringsfonds er voor jullie. We vinden het heel belangrijk om jullie te blijven stimuleren bij jullie evenementen. Het aanvragen van het Stimuleringsfonds…

Wat is KPJ Brabant?

KPJ Brabant is met zo'n 3.000 leden de grootste jongerenvereniging van Brabant. We delen kennis en behartigen de belangen van de plaatselijke KPJ's.

Website door: Poppel media