Cursusdag sociale hygiëne

Cursusdag sociale hygiëne

We gaan weer een cursusdag voor sociale hygiëne aanbieden. De cursus sociale hygiëne + examen zal plaats vinden op zaterdag 21 januari 2017. Iedereen die is aangesloten bij een afdeling kan hieraan deelnemen. We hebben een mooie aanbieding voor jullie gemaakt. De kosten zijn:
Voor de eerste persoon €150.
Voor de 2e t/m de 5e persoon €200.

Deze spoedcursus wordt in een dag gehouden inclusief examen. We beginnen om 08:45, de cursus duurt tot 16:30. Aansluitend zal van 16:50 tot 17:30 het examen plaatsvinden. In het bovengenoemde bedrag zit ook je lesmateriaal.

Aan de hand van de aanmeldingen wordt er een locatie bepaald.

Wanneer je hieraan deel wilt nemen vragen we je om op te geven via info@kpjbrabant.nl. Vermeld hierbij je naam, adres, postcode en geboortedatum. We zitten gebonden aan een maximaal aantal van 30 deelnemers. Geef je dus op tijd op.

Uitgelicht

KPJ Brabant MAXIMAAL On Tour 2024!

KPJ Brabant MAXIMAAL On Tour 2024!

We kijken terug op een geslaagde editie van KPJ Brabant MAXIMAAL On Tour! Iedereen bedankt voor het gezellige feest!

Evenementenkalender KPJ Brabant 2024

Evenementenkalender KPJ Brabant 2024

De evenementenkalender voor het jaar 2024 is weer toegevoegd aan de site. Op deze evenementenkalender zijn alle evenementen van de KPJ-afdelingen te vinden. Jouw KPJ-evenement ook toevoegen aan de agenda of je poster of link voor jouw evenement toevoegen? Stuur een mailtje naar info@kpjbrabant.nl!

Stimuleringsfonds

Stimuleringsfonds

Ben je bezig met een vernieuwend evenement op te zetten of gaan jullie een curcus doen. Of misschien heeft jullie KPJ wel een jubileum te vieren. Om dit te ondersteunen is het KPJ stimuleringsfonds er voor jullie. We vinden het heel belangrijk om jullie te blijven stimuleren bij jullie evenementen. Het aanvragen van het Stimuleringsfonds…

Wat is KPJ Brabant?

KPJ Brabant is met zo'n 3.000 leden de grootste jongerenvereniging van Brabant. We delen kennis en behartigen de belangen van de plaatselijke KPJ's.

Website door: Poppel media