KPJ Brabant zoekt: Algemeen bestuurslid

KPJ Brabant zoekt: Algemeen bestuurslid

Katholieke Plattelands Jongeren (KPJ) Brabant is dé provinciale organisatie vóór en dóór jongeren op het platteland/of in dorpskernen in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. De 40 lokale afdelingen organiseren activiteiten op het platteland variërend van sport tot tent- en schuurfeesten. KPJ Brabant is de overkoepelde organisatie van deze afdelingen en is met 4.000 leden de grootste jongeren organisatie in Brabant. KPJ Brabant ondersteunt de lokale  afdelingen door middel van belangenbehartiging, dienstverlening en het versterken van de vereniging.

KPJ Brabant streeft ernaar om de leefbaarheid voor jongeren op het platteland te verbeteren. Leefbaarheid voor jongeren ontstaat door het creëren van mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding, ontplooien van eigen initiatieven en mogelijk maken van besturen.

Functieomschrijving

Voor de overkoepelde organisatie KPJ Brabant zoeken we enthousiaste bestuursleden die zich willen inzetten binnen verschillende projecten binnen het bestuur.

  • Het organiseren en/of begeleiden van regiobijeenkomsten
  • Het informeren en begeleiden van plaatselijke KPJ afdelingen met nieuwe wet- en regelgeving
  • Het promoten van activiteiten en zo nodig het ondersteunen van organisatie daarvan
  • Het organiseren van collectieve voordelen voor plaatselijke KPJ afdelingen
  • Het beoordelen en toekennen van de subsidieaanvragen

Daarnaast staat het KPJ Bestuur open voor nieuwe ideeën die een meerwaarde opleveren voor onze leden.

Wij bieden

  • Binnen KPJ Brabant leer je veel over wet en regelgeving, communicatie en bestuurszaken.
  • Reiskosten vergoeding
  • Een vergoeding voor bijeenkomsten
  • Het staat goed op je CV
  • Werken vanuit huis

Meer info of gelijk reageren

Wil je vrijblijvend een keer een vergadering bijwonen of ben je overtuigd? Neem contact op met Mariska van Gils via Info@kpjbrabant.nl of bel 06-25115280

Uitgelicht

Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

We zijn op zoek naar versterking voor het bestuur van KPJ Brabant. Als bestuurslid van KPJ Brabant help je de KPJ-afdelingen met vraagstukken over bijvoorbeeld regelgeving of het organiseren van evenementen. Hiervoor worden er regiobijeenkomsten gehouden en vindt er ieder jaar een ALV plaats waar je kennis kan maken met de KPJ afdelingen op een…

Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL is de landelijke vrijetijdsvereniging van, voor en door jongeren, wonende op het platteland en/of in dorpskernen. Plattelandsjongeren NL streeft ernaar om de leefbaarheid op het platteland te bevorderen door jongeren te inspireren, motiveren en ondersteunen. KPJ Brabant is als lid betrokken bij Plattelandsjongeren NL.

Stimuleringsfonds

Stimuleringsfonds

Ben je bezig met een vernieuwend evenement op te zetten of gaan jullie een curcus doen. Of misschien heeft jullie KPJ wel een jubileum te vieren. Om dit te ondersteunen is het KPJ stimuleringsfonds er voor jullie. We vinden het heel belangrijk om jullie te blijven stimuleren bij jullie evenementen. Het aanvragen van het Stimuleringsfonds…

Polis

Polis

Alles betreft de verzekering vind je op: http://plattelandsjongeren.nl/aanbod/verzekeringen Om de polis te ontvangen mail met info@kpjbrabant.nl. Heb je een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk door via  info@kpjbrabant.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk in contact komt met de verzekeraar.  

Wat is KPJ Brabant?

KPJ Brabant is met zo'n 4.000 leden de grootste jongerenvereniging van Brabant. We delen kennis en behartigen de belangen van de plaatselijke KPJ's.

Website door: Poppel media