KPJ Kaderweekend 2017

KPJ Kaderweekend 2017

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat na jaren van afwezigheid het kaderweekend weer terug is! Uiteraard in een vernieuwd en modern jasje dat past bij de KPJ van nu. Bij deze nodigen wij jullie als bestuursleden van jullie KPJ hier graag voor uit.

Het kaderweekend wordt gehouden op zaterdag 11 maart tot en met zondag 12 maart 2017.

Tijdens het kaderweekend kun je bestuursleden van andere KPJ’s van alle kringen uit Brabant op een interactieve en gezellige manier leren kennen. Op zaterdag is er een trainingsochtend met handige en leerzame trainingen, We zullen ook aan een stukje teambuilding doen doormiddel van sportieve activiteiten. Kortom alles om elkaar en de diverse KPJ’s beter te leren kennen. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een heerlijke BBQ en een gezellige stapavond op zaterdag. Op zondag zorgen we voor een katerontbijt en een leuke afsluiting.

Voor dit gezellige en leerzame kaderweekend vragen we een kleine bijdrage van €35 per persoon. Dit is inclusief eten en drinken, slaapplek, trainingen en vervoer naar de staplocatie. Alleen de drankjes tijdens de stapavond zullen voor eigen rekening zijn.

Zijn jullie ook zo enthousiast geworden voor het kaderweekend dan wij?
Meld je dan nu aan via info@kpjbrabant.nl
Vermeld bij je aanmelding je naam, kpj afdeling, bestuursfunctie, leeftijd en eventuele bijzonderheden zoals allergieën en dergelijke. Na je aanmelding krijg je een bevestiging met daarin verdere informatie over de betaling en wat je mee moet nemen.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag. Ook ideeën voor het kaderweekend zijn natuurlijk altijd welkom. Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

Uitgelicht

Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

We zijn op zoek naar versterking voor het bestuur van KPJ Brabant. Als bestuurslid van KPJ Brabant help je de KPJ-afdelingen met vraagstukken over bijvoorbeeld regelgeving of het organiseren van evenementen. Hiervoor worden er regiobijeenkomsten gehouden en vindt er ieder jaar een ALV plaats waar je kennis kan maken met de KPJ afdelingen op een…

Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL is de landelijke vrijetijdsvereniging van, voor en door jongeren, wonende op het platteland en/of in dorpskernen. Plattelandsjongeren NL streeft ernaar om de leefbaarheid op het platteland te bevorderen door jongeren te inspireren, motiveren en ondersteunen. KPJ Brabant is als lid betrokken bij Plattelandsjongeren NL.

Stimuleringsfonds

Stimuleringsfonds

Ben je bezig met een vernieuwend evenement op te zetten of gaan jullie een curcus doen. Of misschien heeft jullie KPJ wel een jubileum te vieren. Om dit te ondersteunen is het KPJ stimuleringsfonds er voor jullie. We vinden het heel belangrijk om jullie te blijven stimuleren bij jullie evenementen. Het aanvragen van het Stimuleringsfonds…

Polis

Polis

Alles betreft de verzekering vind je op: http://plattelandsjongeren.nl/aanbod/verzekeringen Om de polis te ontvangen mail met info@kpjbrabant.nl. Heb je een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk door via  info@kpjbrabant.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk in contact komt met de verzekeraar.  

Wat is KPJ Brabant?

KPJ Brabant is met zo'n 4.000 leden de grootste jongerenvereniging van Brabant. We delen kennis en behartigen de belangen van de plaatselijke KPJ's.

Website door: Poppel media