Samenwerking Tickets

Samenwerking Tickets

Met trots zijn we een samenwerking gestart met ticketer Tibbaa. Samen met deze partij willen we de verkoop van kaarten van KPJ-feesten professioneler maken.

 

Onder de leeftijdsgroep 18 tot 25 jaar zijn e-tickets voor evenementen al het meest verkochte artikel op internet. Een groot voordeel is dat je op deze manier veel te weten komt over je bezoekers en dat je het veel gemakkelijker maakt voor zowel jezelf en de bezoeker. Het bereiken van de juiste doelgroep gaat zo ook veel gemakkelijker voor bijvoorbeeld een aankondiging voor een nieuwe verkoop.

 

Speciaal voor KPJ afdelingen lid bij KPJ Brabant biedt Tibbaa deze dienst scherp aan.  Als je geen e-ticket verkoopt, heb je ook geen kosten. Je kunt er ook altijd voor kiezen naast e-tickets ook losse kaarten te blijven verkopen. Het is echter juist voor jezelf om de online verkoop te stimuleren aangezien je er meer aan overhoudt.

 

Bij Tibbaa kun je ook specifieke sponsors op de tickets plaatsen, zo kun je ervoor zorgen dat een winkel, alleen op de tickets staan van een gekozen doelgroep.

 

De volgende stappen kan jullie ondernemen om aan de slag te gaan met Tibbaa:

Www.tibbaa.com

Rechtsboven ‘aanmelden’

Naam of de organisatie beginnen met KPJ ‘…’ dus bijvoorbeeld: ‘KPJ Halsteren’

Wessel even laten weten per mail/ berichtje/ belletje dat je je hebt aangemeld. Dan zorgt Boy gelijk dat het account wordt goedgekeurd en dat jullie aan de slag kunnen! Dit kan dus een dag duren.

 

Nog niet overgestapt op e-tickets is dit zeker de overweging waard. Neem geheel vrijblijvend contact met Wessel Touw ( mail: Wessel@tibbaa.com of bel 06-10434147) op om de mogelijkheden te bespreken.

Uitgelicht

KPJ Brabant MAXIMAAL On Tour 2024!

KPJ Brabant MAXIMAAL On Tour 2024!

We kijken terug op een geslaagde editie van KPJ Brabant MAXIMAAL On Tour! Iedereen bedankt voor het gezellige feest!

Evenementenkalender KPJ Brabant 2024

Evenementenkalender KPJ Brabant 2024

De evenementenkalender voor het jaar 2024 is weer toegevoegd aan de site. Op deze evenementenkalender zijn alle evenementen van de KPJ-afdelingen te vinden. Jouw KPJ-evenement ook toevoegen aan de agenda of je poster of link voor jouw evenement toevoegen? Stuur een mailtje naar info@kpjbrabant.nl!

Stimuleringsfonds

Stimuleringsfonds

Ben je bezig met een vernieuwend evenement op te zetten of gaan jullie een curcus doen. Of misschien heeft jullie KPJ wel een jubileum te vieren. Om dit te ondersteunen is het KPJ stimuleringsfonds er voor jullie. We vinden het heel belangrijk om jullie te blijven stimuleren bij jullie evenementen. Het aanvragen van het Stimuleringsfonds…

Wat is KPJ Brabant?

KPJ Brabant is met zo'n 3.000 leden de grootste jongerenvereniging van Brabant. We delen kennis en behartigen de belangen van de plaatselijke KPJ's.

Website door: Poppel media