Samenwerking Tickets

Samenwerking Tickets

Met trots zijn we een samenwerking gestart met ticketer Tibbaa. Samen met deze partij willen we de verkoop van kaarten van KPJ-feesten professioneler maken.

 

Onder de leeftijdsgroep 18 tot 25 jaar zijn e-tickets voor evenementen al het meest verkochte artikel op internet. Een groot voordeel is dat je op deze manier veel te weten komt over je bezoekers en dat je het veel gemakkelijker maakt voor zowel jezelf en de bezoeker. Het bereiken van de juiste doelgroep gaat zo ook veel gemakkelijker voor bijvoorbeeld een aankondiging voor een nieuwe verkoop.

 

Speciaal voor KPJ afdelingen lid bij KPJ Brabant biedt Tibbaa deze dienst scherp aan.  Als je geen e-ticket verkoopt, heb je ook geen kosten. Je kunt er ook altijd voor kiezen naast e-tickets ook losse kaarten te blijven verkopen. Het is echter juist voor jezelf om de online verkoop te stimuleren aangezien je er meer aan overhoudt.

 

Bij Tibbaa kun je ook specifieke sponsors op de tickets plaatsen, zo kun je ervoor zorgen dat een winkel, alleen op de tickets staan van een gekozen doelgroep.

 

De volgende stappen kan jullie ondernemen om aan de slag te gaan met Tibbaa:

Www.tibbaa.com

Rechtsboven ‘aanmelden’

Naam of de organisatie beginnen met KPJ ‘…’ dus bijvoorbeeld: ‘KPJ Halsteren’

Wessel even laten weten per mail/ berichtje/ belletje dat je je hebt aangemeld. Dan zorgt Boy gelijk dat het account wordt goedgekeurd en dat jullie aan de slag kunnen! Dit kan dus een dag duren.

 

Nog niet overgestapt op e-tickets is dit zeker de overweging waard. Neem geheel vrijblijvend contact met Wessel Touw ( mail: Wessel@tibbaa.com of bel 06-10434147) op om de mogelijkheden te bespreken.

Uitgelicht

Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

We zijn op zoek naar versterking voor het bestuur van KPJ Brabant. Als bestuurslid van KPJ Brabant help je de KPJ-afdelingen met vraagstukken over bijvoorbeeld regelgeving of het organiseren van evenementen. Hiervoor worden er regiobijeenkomsten gehouden en vindt er ieder jaar een ALV plaats waar je kennis kan maken met de KPJ afdelingen op een…

Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL

Plattelandsjongeren NL is de landelijke vrijetijdsvereniging van, voor en door jongeren, wonende op het platteland en/of in dorpskernen. Plattelandsjongeren NL streeft ernaar om de leefbaarheid op het platteland te bevorderen door jongeren te inspireren, motiveren en ondersteunen. KPJ Brabant is als lid betrokken bij Plattelandsjongeren NL.

Stimuleringsfonds

Stimuleringsfonds

Ben je bezig met een vernieuwend evenement op te zetten of gaan jullie een curcus doen. Of misschien heeft jullie KPJ wel een jubileum te vieren. Om dit te ondersteunen is het KPJ stimuleringsfonds er voor jullie. We vinden het heel belangrijk om jullie te blijven stimuleren bij jullie evenementen. Het aanvragen van het Stimuleringsfonds…

Polis

Polis

Alles betreft de verzekering vind je op: http://plattelandsjongeren.nl/aanbod/verzekeringen Om de polis te ontvangen mail met info@kpjbrabant.nl. Heb je een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk door via  info@kpjbrabant.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk in contact komt met de verzekeraar.  

Wat is KPJ Brabant?

KPJ Brabant is met zo'n 4.000 leden de grootste jongerenvereniging van Brabant. We delen kennis en behartigen de belangen van de plaatselijke KPJ's.

Website door: Poppel media